بحث
Андрей Андреев
11 تعليق
Худший интернет
3 تعليقات
Сунтар это отличное место довольно закатное место так и жить хочется но в селе где я родился не знаю как описать но тоже закатно но есть в моем селе минус один магазин но называется оно Чымнайи где то в таттинском улусе
Ангелина Константинова
1 تعليق
сунтарский улус как в небе сулус
кариша сигма🦿
3 تعليقات
красиво очень скучаю по сунтаару так как давно там не была уже где то 4 года или меньше
Айтал Васильев
💚💚💚
СВ
Саян Васильев
16 تعليق
Холбоо ртс
Хозяйка тайги 🌲 @dreamer_of_yakutia
402 تعليق
Красиво, хорошо и спокойно. В Нюрбе этого нет.
ат
алина тис
17 تعليق
💚💚💚
_ apazov
2 تعليق
Я в сунтаре уже второй раз ,но мне понравился
МП
Мирон Прокопьев
Имбулечка
СЧ
Сахая Чердонова
1 تعليق
Гостевой дом Барн-Хаус в Сунтаре, благоустроенный,дорога заасфальтирована, рядом магазины. Находится в р-н Химия Ул.Владимира Павлова 6/1а 89148249898
Mariya Megezhekskaya
21 تعليق
Кэрэ да дойду эбит, түөрт күн командировкаҕа кэлэ сылдьан олус сөбүлүү көрдүм❤️ Айылҕата, ото-маһа хойуу да эбит, салгына сип сибиэһэй, ып ыраас. Олохтоохтор бэккэ дьаһанан олороллор
Алексей Тихонов
😎Suntaar😎
ak
aina kip
❤️❤️сунтаар!!
Арсений Кириллин
14 تعليق
Сунтарский улус как в небе сулус
Д
Сиджей ☀️
ЬУНТАР💚
Иван @xcrid
13 تعليق
ты сунтар или нет, ты с нами или нет, ты моя или нет?
катушка мамикадзе
31 تعليق
рай на земле
КС
Константин Семёнов
1 تعليق
Самое лучшее место на земле💚
ayaalbunn ejje
45 تعليق
Толкуйдуур толкуйбар Сунтарым❤️
Аурелия Тимофеева
1 تعليق
Һунтаартан һылдьабын һаллы һүөгэй һиирбин һөбүлүүбүн
Mark Andreev
Мой родной дом
qx
qwe xxwe
8 تعليقات
тут бывает иногда Владимир Дьячковский если его увидите то идите с ним на встречу!
Vasy !
22 تعليق
Учугэй. Тут живет мой раб🥰
nurgun nufaku
36 تعليق
Сунтар топ
Анатолий Павлов
62 تعليق
Сунта́р (якут. Сунтаар) — село в Республике Саха (Якутия) России, административный центр Сунтарского улуса, находится на западе республики. Будем рады гостям !
A G
87 تعليق
Һунтаардыы уруй айхал! Һассыҥҥыга һоргу дугуй!
Алекс Огдо
32 تعليق
Саха Сирэ барыта Олонхо дойдута, ол гынан баран Улуус таьымынан ылан кердеххе Таатта - Олонхо дойдута. Аатырбыт UNESCO бутун киьи аймах шедеврынан билиниллибит "Дьулуруйар Ньургун боотур" диэн Олонхото, Таатта улууьун эрэ Олонхото, тус туьунан 30 таатта олонхоьуттарын олонхолорун П.А. Ойуунускай биир гына холбоон уескэтэтн таьаарбыт Олонхото. Ону таьынан ааттарынан суруллубут, 300 олонхоьут уескээн ааспыт дойдута Таатта. Олонхоьуттар дойдулара Таатта, Олонхо дойдута эмиэ Таатта! олонхо5о сыьыаннаах бэлиэ тутуулар: - Ойуунускай тереебут алааьыгар турар - Ньургун Боотур тимиртэн мэнэ быьыыта турар - Олонхо дьиэтэ - Черкеех музейыгар; - Олонхоьут олорор граныыссабытыгар; - Олонхо бала5ана, Хадаайыга баар Ытык-Куелгэ; - Олонхо ураьата, Хадаайыга, Ытык-Куелгэ; - Гербабыт - Аал Лук мас; - Аал Лук мас Хадаайы алааьыгар, кэлин атын улуустар утуктубуттэрэ ;) уо. да. а.
Я
Яромир
29 تعليق
дьэ, итинник этиэххэ сөбүй, кыраһыабай бөһүөлэги мин онно олорботоҕум, Ньурба куоратыгар олоробун
Вилена Спирова
МИН ДОЙДУМ СУНТААР ЭРЭ,СУНТАРСКИЙ УЛУС КАК В НЕБЕ СУЛУС🥹🫶🌟
Volshis
18 تعليق
Место нравится.
Амелия Евсеева
16 تعليق
Сунтарский улус как в небе сулус💅🏻
svvrrm ii
15 تعليق
Самый лучший в мире улуус.
Sound Of-Cave
родной сунтаар💚
БЕ
Богамир Егоров
5 تعليقات
⊂_ヽ \\ \( ͡° ͜ʖ ͡°) > ⌒ヽ / へ\ / / \\ レ ノ ヽ_つ / / / /| ( (ヽ | |、\ | 丿 \ ⌒) | | ) / ノ ) Lノ (_/
Зедгенидзе Максим
Дойдум миэнэ Сунтаарым♥️
Дария Тимофеева
2 تعليق
Добавьте пожалуйста в с Сунтар Сунтарского улуса РС(Я) адрес дома по ул. Сотвеская, д. 2 А (кадастровый номер участка 14:26:011002:3122)
ЯА
Алексей Слепцов
пгт село Сунтар
Уйбаан Уола
15 تعليق
Уунэ Сайда, чэчирии тур! Тереебут, улааппыт Сунтаарым.
Анжелика ♏️
34 تعليق
До Саханефтегазсбыт открылся пропан, на карте его не видно
Денис Крылов
лорыоыоыыоыоыо