Search
Review confirmed
ГА
Гулзат Акыжан
2 reviews
Мен қазақпын. Мен Қазақстанда туылғанмын және осында тұрамын. Орыс тіліңе ешқандай қарсылығым жоқ, бірақ мен қай тілде сөйлесем де өз еркім. Туған тілімде сөйлесем, дүкен @100foodof_blh қазақша жауап беруге міндетті емес, БІРАҚ қазақ тіліме немқұрайлықпен қарап, “йә, бір пакет” дегеніме осылай бір пакетке салып берді бар затымды. Қалғанын қайда салады екенмін? Бұл не масқара? Сатушы: Мен міндетті емеспін қазақша сөйлеуге Заң бойынша деді. Заңды мен де білемін дәл сен сияқты деп тіл қаттым. Әрине, орысша. Себебі бір пакетті ТҮСІНГІСІ КЕЛМЕГЕН АДАМ мені шыныменде осылай жіберейін деп тұр.Менде қай тілде сөйлесемде өз еркім. Қызмет көрсететін тұлға болғандықтан, менің қазақ екеніме менсінбеушілікпен қарау нағыз шовинизм. @100foodof_blh өте ұят нәрсе. Қазақстанда тұрып, табыс тауып жатырсыз қазақ тұтынушылардан. Сіздерге барған сайын мен қазақша сөйлеймін. Мені қалай түсінсеңіздер өз еркілеріңіз! Бірақ қызмет көрсетушілер артық кететін қадам жасаса, мемлекеттік құзырлы мекемелерге де барамын. Бұл мен үшін өзекті! Мен Өз ЕЛІМДЕ Өз ТІЛІМДЕ ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУЛЕРІН ТАЛАП ЕТЕМІН!
Read more
1 visit
Review confirmed
Inzhu Serikovna
1 review
5/5 очень классный супермаркет особенно 100 фут который находится почти в елдаре сотрудники очень классные
ИС
Иришка Скарабейникова
2 reviews
Отличный магазин, цены не завышены, всегда приветливый персонал. Приятно к вам заходить. Удачи вам и процветания?💓
NN
Name Name
75 reviews
Магазин видимо не давно открылся, не хватает ассортименте, выбор порожняком
Д
Денис
4 reviews
Годный магаз, крутой плейлист у вас играет
ㅤ ㅤ
671 reviews
имба минимаркет
ED
Elena Dvirnyk
1 review
Самый лучший мини маркет в городе 😇
Алина .
💚